koen6

Mijn boeken en muziek houden mij dagelijks bezig en gelukkig. Tussendoor werk ik in de verzekeringsbranche om mijn liefhebberijen te bekostigen. 

Dit blog houd ik bij om een paar redenen. Ik vind het handig om terug te lezen waar een boek ook al weer over ging. Als ik weet dat ik er iets over ga schrijven doet het mij bewuster lezen. Ik maak aantekeningen en ik krijg zo meer mee van de inhoud. Verder is het een soort leesdagboek. Nu lijkt het of ik dit blog voornamelijk voor mijzelf bijhoud en eigenlijk is dat ook zo. Ik ben niet uit op grote bezoekersaantallen en ik hoef mijn blog niet overal te profileren. Dat neemt niet weg dat ik reacties zeer waardeer en ik zal dan ook altijd antwoorden. Quis leget haec, wie zal het lezen? We zullen zien, maar wees welkom.

2 reacties
  1. Verrek Koen, terug van weggeweest? Ziet er allemaal gelikt uit…

  2. Ja, mijn vorige blog werd door Posterous uit de lucht gehaald dus moest hem ergens anders importeren. Dat ging niet vlekkeloos, dus ik had er wat werk aan. Het is nog niet af, ik moet nog bijwerken en verfraaien, maar het is een begin…;-)

%d bloggers liken dit: