Muziek

Vaste lezers van mijn blog weten wel dat ik veel met muziek bezig ben. Ik lees erover, luister veel en vaak wil ik veel meer over die muziek kwijt dan ik kan op dit blog. Dus….denk ik erover om een muziekblog te starten. Daar kan ik wat dieper op de muziek ingaan uit de boeken die ik lees, maar ook muziek toelichten die ik verder interessant vind, want ik beluister heel veel muziek in allerlei genres.

U kunt hier terecht voor klassieke muziek (oud en modern), populaire muziek (rock, singer/songwriter, soul, disco, rap, country etc.), wereldmuziek (chansons, fado, etc.), nederlandstalig en ga zo maar door.

Het nieuwe blog is net opgezet en ik moet nog een beetje zoeken naar een goede indeling en lay-out, maar het is hier te vinden, Quis hoc audiet?

Zegt het voort, maar misschien nu nog niet want ik moet mijn eerste muziekblog nog plaatsen….

Nabrander; u kunt er terecht, de eerste berichten zijn inmiddels geplaatst.

4 reacties
  1. Hoi Koen, dat lijkt mij een heel mooi initiatief. Zelf schrijf ik vrijwel nooit over muziek omdat ik meen daarvoor de deskundigheid te missen, maar ik houd natuurlijk wel heel veel van mooie muziek. Ik wens je veel succes met je nieuwe blog en blijf natuurlijk beide blogs volgen. Groetjes, Erik

  2. Hi Erik, ik pretendeer ook zeker geen deskundigheid, het is louter liefhebberij. Geen idee ook of ik het doorzet want het houdt natuurlijk wel van het lezen af maar we gaan het zien 🙂

  3. Leuk idee, Koen, dan kun je echt alles plaatsen wat je wil, en waar je dit blog misschien niet helemaal de juiste plek voor vindt.

  4. Hi Bettina, dat klopt. Het is nog een beetje zoeken maar de eerste berichten staan er inmiddels op 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: