Uitnodiging

YoungReaders_Getty_400
Wat is er nou gezelliger dan samen met een stel andere boekenliefhebbers een middag doorbrengen? Niks toch? Al eerder organiseerden enkele boekbloggers een dergelijke informele bijeenkomst en inmiddels is het hoog tijd voor de derde. Deze vindt plaats in Zwolle, op een nog nader bekend te maken locatie op loopafstand van het station, op 17 maart. We beginnen zo rond 13.30 uur.
Naast praten over boeken en boekenkasten en e-readers en tbr-stapels gaan we ook nog proberen een boek te bespreken, namelijk The Sense of an Ending van Julian Barnes, de Man Booker Prize winnaar van 2011, die door Anna een tijdje geleden al enthousiast werd besproken.
Je bent als boekenliefhebber van harte welkom, ook als je zelf geen blog hebt, maar wel benieuwd bent hoe een boekblogger er nu in levende lijve en in het wild uitziet. Geef je op bij Anna via het contactformulier en je krijgt te zijner tijd te horen waar de bijeenkomst precies plaats vindt en wie er nog meer komen. Meerdere mensen hebben zich al opgegeven.
Tot 17 maart in Zwolle!
Anna van Gelderen / Koen de Jager
Advertenties
2 reacties
  1. Iris zei:

    Dat klinkt interessant! Ik weet niet zeker of ik dan kan. Zijn in het Engels schrijvende bloggers ook welkom?

  2. Koen de Jager zei:

    Jazeker, er komen sowieso al bloggers die in het Engels posten. Anna schrijft weer in het Nederlands maar leest voornamelijk Engels, dus alles is welkom. Zou leuk zijn als je er bij bent.groet,Koen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: