Bloggersbijeenkomst

reading

Beste medebloggers,

Schrijven over gelezen boeken blijft natuurlijk onze ‘core business‘ maar het leek ons (Anna van Gelderen en ik) ook een leuk idee om met wat geïnteresseerde medebloggers een bijeenkomst te houden. Doel: geen enkel, maar waarschijnlijk is het leuk om in gezelschap ook eens over boeken/reizen enzovoort te praten.

Om praktische redenen stel ik hiervoor het midden in het land gelegen Casakoen ter beschikking. Makkelijk te bereiken met auto en openbaar vervoer en ruimte genoeg in woonkamer en tuin. Vind je het leuk om eens van gedachten te wisselen met je medebloggers, geef dan aan of je op 11 juni erbij wilt zijn. Stuur een mail naar casakoen@casema.nl, dan ontvang je adres en telefoonnummer en maken we er een leuke dag van.
KOMT ALLEN!

Koen, mede namens Anna.

Advertenties
3 reacties
  1. Judith zei:

    Koen, ik ben nu wel benieuwd wie er allemaal komen. Dan kan ik van tevoren ook nog even hun blog bekijken om wat beslagener ten ijs te komen. Ik weet alleen dat Koen, Anna, Judith en Judith komen. Zijn er nog meer?

  2. Koen de Jager zei:

    Hallo Judith,Ik zal even de aanmeldingen op een rij zetten, met voornaam en bijbehorend blog.1. Judith; http://boekblogger.wordpress.com/ & http://leeswammes.wordpress.com/2. Judith; http://judithvandenhul.blogspot.com/3. Joke; http://joke-boekhappen.blogspot.com/4. Maaike; geen blog, vertaler EN-NE fictie en ondertitelaar, liefhebber van (leunstoel)reizen.5. Erna; http://goo.gl/dG5jU6. Anna; http://annavangelderen.blogspot.com/7. Koen; http://casakoen.posterous.com/Dit zijn de deelnemers tot nu toe en daar ben ik erg tevreden over. Kijk er in ieder geval naar uit!groeten,Koen

  3. Judith zei:

    Bedankt voor de snelle service, Koen. Het lijkt me een leuk groepje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: